Skövde, misstänkt mord och Sunne

Så då sitter man i sköve igen då!! Sista veckan innan jag återgår till de ordinarie arbetet.. Hoppas de flyter på denna veckan så vi kan åka hem på torsdag.. Men men vi får se.
Förra fredagen försvann min granne efter att han varit och handlat med sin sambo.. Hon åkte till sin syster och han åkte hem och lastade ur grejjerna de köpt. När hon kom hem var grejjerna urlastade och han och bilen var borta.. Så idag hittade de honom i en sommarstuga som han hade tillgång till, och han var död med yttre teckan på våld så polisen har startat en mordutredning. Men de har intre hittat bilen än. Detta är bara vad jag hört och läst i tidningen så jag vet inte hur sant allt är men som sagt de är vad jag hört!!
I lördags var jag i sunne på fryksdalsdansen och kollade och lyssnade på Björn Rosenström :) Han var riktigt bra.. Första gången jag sett han live och hoppas de blir fler :) Jag körde så jag var ganska lugn men mådde iaf bra i söndags.
Och i söndags var jag på släktträff på Hammarö hos min farbror och hans sambo de var skojjigt att få träffa pappas släkt blir ju bara 2 gånger om året så..

Varmt

Usch va varmt de är nu då!! Lite för varmt tycker jag!! Man orkar ju inte göra någonting ju nästan och man orkar knappt äta heller.. Man kan ju bara sitta still och dricka vatten ju.
Fick åka hem nu under hegen för de var ju meningen att vi skulle jobba idag oxå men vi ligger så bra med tyckte de så vi fick åka hem :) Så de gjorde vi igår.. På vägen hem var jag in i Kristinehamn och var på systemet och när jag skulle åka ifrån där jag parkerat så hittade jag inte ut ur staden!! Irrade runt i säkert 20 minuter innan jag hittade en påfart till E18 så då bar de hemmåt fast syrran singde så jag mötta henne och hennes sambo vid en sjö så jag tog mitt första dopp utomhus i år!! Lite dåligt kanske att de int blivit av tidigare men nu är de gjort iaf :) Skulle tippa på att de var runt 22 grader i vattnet så de var riktigt gött vill ja lova :D
Saknar henne lite men vi hinner inte ses denna helgen för vi hade att göra bägge 2 och de var ju lite synd :/ men de kommer flera dagar som tur är :)
Ikväll blir de nog eventuellt en sväng till Sunne och Kolsnäs på fryksdalsdansen om jag orkar!! Ska bli skojj!! Och i morgon ska jag till Hammarö på släktträff som vi brukar ha några ggr om året med pappas syskon så de ska bli roligt att få träffa kusinerna lite.. 

Skövde

Så där då sitter man i en stuga på en camping i Skövde och ugglar.. Finns ju inte så mycket att göra nu.. Jag hade ju trott att vi skulle jobba övertid när vi var här nere fram till sju iaf.. Men se de får vi inte för Volvo lyder den nya övertidslagen blint. Så vi får bara jobba övertid på Tis, Tors och på helger så att de inte blir för många timmar.. Mycket dumt tycker jag. Klart att man ska få jobba om man vill, bara man inte mårdåligt av de och bränner ut sej så!!
Och så klart skulle jag glömma något i morse när jag åkte.. Neccesären lr hur fan de stavas den glömde jag iaf. Upptäckte jag nu så i morgon får jag åka och köpa tandborste, tandkräm och en tvål.
Bor tillsammans med en neger och en snubbe ifrån Kosovo.. Två riktiga typer, negern ligger bara i sin säng och han ler konstant.. Och han ifrån Kosovo sitter på bänken utanför och dricker öl och röker. Och när han rökt klart så tar han fram ny tobak och rullar en ny ciggarett!! Så har han suttit sen fyra fram tills nu och kommer väll att sitte så tills han ska sova..

De vi gör här i Skövde på Volvo är att vi byter ut en transportör i en blästerline, lagom skitigt å så ;) i den blästerlinen så blästrar de motorblock till lastbilsmotorer. Två killar har varit här i en vecka redan och demonterat transportören så jag är med på uppmonteringen av den nya. Så idag har vi monterat ytterhöljets 2 nedersta delar och de har varit jävligt vill jag lova för vi måste upp i taket med sektionerna som  vi ska montera och de är på de berömda håret att de går för de är så trångt å jävliigt för vi måste sänka ner dem igenom ett hål i ett golv.. Men vi kom ju på hur vi skulle göra så i morgon flyter de nog på hoppas ja.. Och ja de var inte nog med de.. Det miffot som konstruerat höljena kan ju inte vara så speciellt begåvad! De är säkert en sån där som aldrig varit ute och jobbat utan bara har en lite finar utbildning för mitt för bulthålen i flänsen som vi ska skruva ihop sektionerna med så sitter de en annan skruv till väggen på höljena så de får inte plats. Men antar att vi löser de oxå i morgon. De finns ju svets ;) hehe

En underbar eftermiddag och kväll med en underbar flicka :)

Igår var jag och shoppade med världens underbaraste tjej :) Först gick vi runt på Bergvik och handlade lite där. Sen bar de av in på IKEA och där sket jag tydligen pengar enligt henne de var för att jag handlade så mycket ;) de blev en hel kundvagn med grejjer faktiskt. Liten nya kuddar till soffan och lite köks grejjor bla en traktörpanna :) Så blev de lite växter och lite annat smått och så var vi in på maxi och köpte mat, godis, lite filmer och dricka..
Efter de så åkte vi hem hit och lagade mat hon hjälpte mejj lite men hon var ganska trött efter shoppingen med mejj ;) så hon la sej i soffan och tittade på tv så jag lagade maten.. De gjorde hon ju rätt i ju.. Hon var ju gäst :) Och vi åt ris och strimlad kycklingfile med banan, grädde, cashewnötter och curry..
Sen la vi oss i soffan och kollade på filmen förtrollad åt godis och myste lite :) och jag ville att kvällen aldrig skulle ta slut :) Men nu dröjer de nog ett tag innan vi ses igen tyvärr för jag åker till Skövde och jobbar i norgon och blir där fram tills sista Juli lr första Augusti men vi klarar oss hoppas ja.. För jag gillar henne SÅ mycket!!
Ja jag åker ju till Skövde i morgon bitti så jag håller på att packa lite nu men ska snart ta en dusch och lägga mejj och kolla på en film tror ja..






Så här trött kan man bli efter man shoppat med mejj :P



Bio, norge och Shopping :D

Ja nu var de ett tag sen jag skrev här ju.. Och de har hänt lite gerjjer :) i lördags var jag på bio och såg den nya Narnia filmen med en väldigt go tjej :) Sen va vi hem till mej så hon fick träffa lilla Siri slir.. Och Siri gillade henne jätte mycket och de förstår ja :)
I söndags så var de lite packning inför Norge jobbet som jag skulle på så i måndags bar de av uppåt i landet ända upp till Östersund och sen ut mot Åre och Norge.. Måste säga att de är riktigt fint uppöver när man komm emot Åre och Storliden bland fjälltopparna.. Såg faktiskt lite sön oxå!! Sen när jag kom in i Norge och åkte då E14 emot Trondheim och där var de oxå jättefint vägen slingrade sej efter en älv i en dalgång med jättebranta bergväggar på sidorna och rätt va det var så låg de något hus i bergsslänten. Mycket vackert :) Och man åkte och åkte på den där vägen och trodde de att snart kommer de ett stup och vägen tar slut så jag hamnar i havet men de gjorge de inte som tur var ;) Men de kom litestäder å så... Men tillslut  efter 12 timmar och ca 100 mil var jag framme i Malm som byn hette där vi bodde i en liten stuga.. Så de var hela måndagen de som gick åt till resan..
Sen på tisdagen bar de av mot pappersbruket där vi skule jobba och de låg i byn Folafoss.. De gick ganska bra att byta flingtorken som vi skull göra var lite krångel men de flöt på riktigt bra så vi var klara på onsdag eftermiddag vid 16 så då bestände jag mejj för att påbörja resan hemmåt och eventuellt stanna på något motell lr i någon stuga över natten men när jag kom neråt sveg så var jag intealls trött så då förtsätte jag ända hem de blev en dryg dag men de gick riktigt bra att köra.. Blev aldrig trött konstigt nog förutom en gång men då stannade jag och tog en liten promenad så jag fick lite luft sen var jag pigg igen och fortsatte ända hem.. 
Så igår och idag har jag tagit de lugnt var hem till mor å far och hjälpte dem att köra lite hö idag bara..
Han som jag jobbar åt nu undrade vad jag ville göra framöver åå lite sånt så han frågade väll om jag ville jobba hos han men han sa de inte riktigt rättut men jag såg på han att han menade de och så skulle vi ta ett snack framöver så vi får se vad som händer ;)
Ååå i morgon ska jag och shoppa med hon som jag var på bio med :D :D Vi ska till Bergvik så vi ska shoppa lite kläder och sen ska vi på IKEA lite :) och efter de ska vi handla mat och åka hem hit och laga mat och se på film!! Ser verkligen fram emot de :D Gillar henne riktigt mycket :)

Det är hon

Som om hjärtat slutat slå

Våra blickar möttes

Som om det bara var vi två


Jag kom från en by du var från stan

Våra vägar möttes

Som om det bara var vi två


När hon tog min hand jag visste redan då


De e hon jag vill leva med

De e hon jag vill åldras med

De e hon jag vill dela alla dar


Du var sexton år

En själ utan ett sår

Du fick mig glömma alla svåra år


När hon tog min hand jag visste redan då


De e hon jag vill leva med

De e hon jag vill åldras med

De e hon jag vill dela alla dar


De e hon som leder mig

De e hon som tar mig hem

De e hon de e hon som jag älskar


Jag kan inte leva ett liv utan dig

vart du än går finns du inom mig

Mitt hjärta det brinner det slår så hårt

Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt

Aldrig skiljas åt


De e hon jag vill leva med

De e hon jag vill åldras med

De e hon jag vill dela alla dar


De e hon som leder mig

De e hon som tar mig hem

De e hon de e hon som jag älskar




Mycket underbar låt
Av en fantastisk artist


Sankar min hund :(

Jag saknar Siri :( Hon sover hos mamma och pappa nu under veckan när jag jobbar och inte hinner hem och gå lite med henne när jag har matrast.. Så då får hon vara där och de är ju bra så hon har sällskap men jag saknar henne ändå! jätte mycket :( Nu ska jag gå och krama kudden istället för Siri!!


Semester = Jobba

Äntligen på måndag börjar min semester :)och då börjar jag på nästa jobb :P De har ju varit en massa turer framochtillbaks men nu är de bestämt att på måndag börjar ja.. Var ju sagt så från början men sen ändrade de sej till helger men i fredag ändrade de sej igen och då är de vecko arbete som gäller.. Så de blir bra de :) Första veckan blir de lite jobb härikring var ju sagt från början att jag skulle till Volvo i Skövde men nu har de som skulle leverera material till oss strulat till de tydligen så de kanske bara blir Skövde v.30 och v.31 om de inte hinner få grejjorn till veckan för då blir de Skövde v.29 oxå! Annars så blir de nog Norge v.29 och då ska jag till Fola som ligger här ---->

http://www.gulesider.no/kart/map.c?ps=2&companies=&q=Fola&imgt=MAP&id=a_10000168767&n=77.2944745765819&s=50.8475054234181&e=53.8195834839237&w=-31.3836579039237&zoom=0.33&tool=zoom&scrollX=0&scrollY=0

De är ju ganska lång upp i Norge men de ska bli skoj för jag har aldrig varit så lång upp där. Men jag vet ju inte om de blir så än vill säga.. Men de skulle vara skoj att åka dit som sagt :)


Onsdag..

Gött nu har jag bara 2 dagar kvar en är de semester.. men de blir nog bara 1 1/2 dag för jag gör nog bara halvdag på fredag :) Ska bli skönt att få vila upp sej lite.. Men jag ska ju jobba på helgern under min semester ja så helt ledig blir jag ju inte!! Men de blir fina pengar iaf :P
Vet inte vad som hänt med mejj de sista dagarna.. Har varit så okoncentrerad och slut i hjärncellen!! De känns som jag tänker för mycket. Om de kan vara möjligt i mitt fall??!! Men ska nog inte klaga för de är NÅGON jag tänker på ;) Och de har jag inget emot :) Ska träffa denna NÅGON någon dag och se på Narnia och de ser jag fram emot :)




None 


RSS 2.0