Gummibyte och Deg

Idag har jag bytt till vinterdäck så nu behöver jag inte halka runt på vägarna längre och de är ju bra :P
Hade sönder en hjulbult för ett tagsen när jag hade punka så jag var in och köpte en ny idag! När jag kom till expiditen och till de att jag hade betalat hade de gått 35 jävla minuter!!! För en lite bultjävel De var ett jäkla knappande i datorn och sen ficka han springa runt att fråga några kollegor och sen tillbaka till mejj och en iväg igen!! Jag menar hur svårt kan de vara jag gav han regnummret och sa att de var till en plåtfälg hur jäkla många modeller kan de vara på en bult!! Flera stycken sa han när jag frågade om de!! De var ju inte expiditens fel skulle jag tro utan de datasystemet de har och att renault gör så många modeller på bult hur många kan de behövas? Och de var som sagt ett jävla knappande så när man har regnummres och vilken sorts fälg så ska de väll förfan st i datasystemet vart bultfan ligger någonstans!!!
Nog om de jag var hem och drog på de nya gummit och tog en lite tur sen och handlade lite mat och en klump pepparkaksdeg :P 





Kolla :P Pepparkaksdeg :D :D fy fan så underbart götte de är :P men ska nog sluta äta de nu och gå och steka en halvmeter falukôrv och koka makisar. 

Adjö!!!!!!!!! 

Ful !!!!!

Har kommit fram till att min blogg är jävligt ful!!! Någon som är duktig på att göra sånna här grejjer?? Att designa med html-koder lr va fan de heter?? lr hur gör man?? Hjälp!! 

kolla

Kolla denna videon helt underbart flummig :P http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE

Drömmar!!

Tror ni att drömmarna vi drömmer försöker säga oss något? Som gör att man får tänka efter ordentligt en gång till om man känner sej osäker på något? Eller att drömmen säger att; gör detta! Är de de vi vill och vårat undermedvetan försöker tala om för oss att de är inte så vi tycker egentligen eller att de är verkligen så vi tycker och vill att de ska var?
Vad kan en dröm betyda? Betyder de något extra om man drömmer de flera gånger? 
   Jag hade en dröm för ett tag sen om att jag stod längst fram i kyrkan vi altaret och sa - Ja. Och hon som stod bredvid mejj var en gammal klasskompis som jag känt sedan jag gick på lekis! De är en sån där tjej som man alltid kommer att vara lite små kär i som är så himla underbar! Sen när vi kommit ur kyrkan så var var enda människa som jag känner och även farfar och Anders var där de som är döda!  Sen när vi dansade bröllopsvalsen så dansade vi och dansade och dansade de tog aldrig slut sen vaknade ja!
   Men förra veckan så drömde jag igen!! Gissa vad? Jo samma tjej och jag när vi skulle äta tårtan.. De var allt jag kommer ihåg av den drömmen.

Tror ni att drömmarna vi drömmer försöker säga oss något?

AA

På måndag blir de att ta med sej Siri till ett AA-möte för igår när jag kom hem från jobbet så hade hon varit i dunken igen!! Denna gången var de en ny, oöppnad Bag-In-Box så de var 3 liter vin på golvet.. Lagom roligt att ta reda på när man kommer hem från jobbet när man är trött och bara vill sova.. Men de var ju bar fram med skurhinken och moppen och torka de och de tog en stund. De var tacken de för att jag bytte skift så vi kunde ut och jaga igår morse så att hon skulle vara trött när jag jobbade men ICKE. Men orkar inte vara sur på henne för jag är ju så van att städa efter henne nu så.. Ingen idé att lägga ner energi på de, jag för väll bara vad jag förtjänar skulle jag tro.
I morgon är de älgfest och de ska bli riktigt sköjj :) äta gött och dricka som bara den. Haha så jag får kanske följa med Siri på AA-mötet på måndag :P

Glömm inte farsdag på söndag!

RSS 2.0