Fyllehund

Jag har en fyllehund! I morse när jag kom från jobbet så stod Siri och dansade på bordet när jag klev ur bilen och när jag fick upp dörren förstod jag varför. Hon hade varit och nallat en rövinsdunk som stod bland alla andra drycker på min bänk. Så hade hon bitit upp kartongen och dragit ur påsen med vinet biti hål och den släpat runt de i hela köket  så de luktade rövin i hela mitt hus och de luktar än. Så hela mitt lilla hus är som en Bag-In-Box nu. Men skulle inte klassa Siri som alkis utan mer som en sofistikerad dam. Ja menar hon tog ju trots allt rövinet hade hon varit alkis så hade hon ju gått direkt på de hembrända men de hade hon ju inte gjort. Men iochförsig så för står jag henne så de är bättre jag dricker den skiten :P för de är ju min lever van vid så den bearbetar de rätt ;)

Blåst

Nu var de helg igen då :) Jobbat eftermiddag så jag har även varit ledigt idag. Skulle ha varit ute med Siri och jagat idag men när klockan ringde i morse och jag kollade ut så blåste de hel storm så jag trodde huset skulle välta och jag öppnade dörren för att kolla ut lite ordentligare och Siri kom till mejj men vände i dörröppningen så vi gick och la oss igen. Ville ju inte ut i skogen och få ett träd i huvet!!
Så när jag vaknade igen vid 11 så åkte jag och handlade lite.. Var till biltema igen och skulle köpa en cykel har varit där förut och den har varit slut så även denna gång. Lite trött jag blir på de. Sen var jag in på expert och kollade lite på en kamera :P så vi får se vad de blir framöver :) Sen var jag på systemet och efter de så åkte jag till mamma i Forshaga och handlade mat. Så denna helgen blir en riktig mat helg:) För idag ska jag göra oxfilé men någon sås och någon potatis till de och i morgon ska jag till mamma och pappa och äta 3-rätters men rådjurssadel som huvudingrediens och de är inte äckligt!! De är en riktigt munorgasm :P så jäkla gött :)

Nej nu ska jag fixa till filén..

Vinki vinki

Jaha

Nu känns de bara tomt!!! Tur jag har min lilla hund iaf annars vette fan hur de skulle gå!!

Kolla här

Här kan ni läsa vad jag sysslar med denna veckan för jag orkar inte skriva i två bloggar. http://bvvo.blogg.se

Dags att skriva lite igen då kanske

Så var de så igen då, att jag varit lite lat när de gäller skivandet här ett tag igen.. Men får väll försöka påta ihopp något då.. Men vad ?? Har inte hänt så mycket roligt ett tag nu. Har jobbat natt denna veckan så nu är jag långledig.. Riktigt långledig :) För jag har semester hela nästa vecka för då ska jag ut i skogen och sitta och glo på träd och förhoppningsvis få se en älg och kanske få skjuta en oxå ??!!!! Fast så mycket semester vila blir de ju inte för man är så trött när man kommer hem efter en hel dag ute så man orkar inte göra så mycket.. Men ser fram emot veckan som kommer iallafall de är ju som julafton hela veckan ;) Så nu sitter jag och planerar för vad jag ska äta under veckan så jag kan åka och handla lite i morgon.. Och förut idag var jag och hämtade mina jaktbyxor som varit på lagning för de hade spruckit i grenen och läder syr man ju inte i själv med en vanlig symaskin så jag fick ju lämna bort dom.. Men var och lämnade in dom igår så de gick ju fort iaf :) och billigt blev de de skulle ha 50 spänn till kaffekassan mne jag gav dem en hundring dör de hade sytt ihopp fodret oxå och de sa jag att de inte behövde göra men de var ju gjort så de var ju bara att tacka för de :)

Annars har de väll inte hänt så mycket.. Mer än att jag missade ett jävligt bra hus som jag hade tänkt lägga anbud på men jag var ju lite för seg!! Så nu blir de att försöka koncentrera sej på bil byte istället.. 


RSS 2.0