De är väll såhär de är ibland

Blääääääää.. Vilken skithelg.. Har haft jätte mycket att göra som jag brukar tycka är kul men de har bara kännts tråkigt.. Har varit sjuk oxå de kan ju vara en bidragande orsak men de har gått i 230 hela helgen så tyvärr har Siri inte fått ordentligt med motion så de har jag jättedåligt samvete för :/ Åsså är de skitit och jävligt här hemma och så har jag ett berg med tvätt att ta reda på.. Men de ska jag göra ikväll för allt ligger i sängen så de måste vikas och läggas in innan jag kan sova.. Städningen blir de lite svårare med för damsugaren har sugit för sista gången den har ramlat isär och är död.. Så jag måste få tag på en ny innan jag kan städa men de måste ske snabbt så de blir lite rent här iaf....

Se upp i mejerikylen




Fan var och handlade i morse.. Trött och lite stressad gick jag  till mejerikylen och tog en förpackning yoghurt de var lite jordgubbar och någon vaniljstång på.. Nöjd och glad åkte jag hem och skulle äta frukost.. Så jag hälde upp lite yoghurt och började äta och fick en mindre trevlig överraskning.. De smakade lakris!!!!!!!! Ja menar lakris i en frukost yoghurt!! Nog för att jag älskar lakris men inte i en yoghurt och absolut inte till frukost!! Så akta er för yoghurt me jordgubb/vanilj/lakris.. Inget jag rekomenderar..

Annars är de väll så där är förkyld som en smurf bara men de går väll över..

Barnvakt




Idag är jag och Siri barnvakt åt Nellie (stor-syrrans dvärgtax) och de har jätteskojj :D

Thats it..

Måndag

Ja så var de måndag igen då!! En ny vecka med nya möjligheter, men inte är man någe gladare för de! För i Fredags hade jag migrän för första gången och de var riktigt obehagligt :/ så sen dess har jag haft ordentligt ont i huvet förutom i några små perioder då de känndes bättre och jag trodde de skulle släppa men de kom smygandes tillbax men de beror nog på att jag börjar bli förkyld :/ och så känns de som att de är någon som sätter knivar i ryggen på mejj för de hugger till och gör så J*VLA ont. När de huggit till så vågar ja inte röra mejj för jag är rädd för att jag ska falla ihop.

Sitter och äter frukost nu och kollar på regnet som faller. Börjar bli trött på de nu för de regnar ju varje dag så de drar ut på byggandet av hundgården.. Men visst kan jag ju grejja när de regnar men inte så bra när jag känner av förkylningen ju.

När jag sitter och skriver nu och läser igenom de jag skrivit så inser jag att jag är lite negativ idag, men man måste ju få ha såna dagar ibland oxå..

Och en sista sak, vissa människaor slutar man aldrig förundra sej över!!!!!

RSS 2.0