Bra söndag!

Bra dag idag! varit social och nyttig! Vid lunch kom kusin Linda och hennes sambo Johnny och deras hårboll till hund. De är en samojedspets och heter Otto. Så vi var ute och gick en timme sen fikade vi lite och sen åkte de hem och jag och Siri åkte till Sundstôrp och bytte till sommrdäck på min bil pratade med mor å far sen en sväng till Myra oc hsen hem! Och ut och sprang med Siri :) gött var de :) sen blev de duschen mat och tvn och nu kan jag inte sova!! bra va :P


Suntstôrps okrönte kung

Klart :)



Hungårn klar :)
Bara ett "utsiktsbord/bänk" och en skuggplats kvar :)
Och isolering av kojan men de är ju inte så bråttom med de än!


Sundstôrps okrönte kung

De händer ju inte allt för ofta nu ju!!

Som sagt de händer ju inte allt för ofta att jag skriver här nu!! Vet inte vad de beror på riktigt?!
Kanske beror de på att jag går hemma om dagarna, sover till lång in på förmiddagen ( någon gång även lunch) men de är gött som fan att få vila ordentligt och jag får ju även en hel del nyttiga saker gjorda.
Städat ordentligt, tvättat undan en massa vinter kläder och annan tvätt.
Och vikit de berg med ren tvätt jag redan hade.
Så har jag bakat i flera omgångar och så har jag gjort klar hungårn till siri :) som så när på nät i dörren för när jag skulle spika klart de så tro inte på fan att zinkorna räckte.. De fattas ca 30 st MORRRRR!!! Men får införskaffa de under morgondagen tänkte ja..
Annars så händer inte så mycket!!
Fast någe som hän är ju att;

FÄRJESTAD HAR TAGIT SM-GULD

Fy fan så underbart gött :) Och gissa vad :P jag var inne på matchen när de vann! (var inne på alla finalmatcher)
Men fy fan vilket tryck de var i hallen. Trodde att taket skulle lyfta av och landa i Klarälva :) !!!!!!


Mens agitat molem.

Sundstôrps okrönte kung

Dagdrivare

nu går man hemma då med full lön.. Och jag klagar inte :) Var så gött att gå upp igår å veta att man inte behöved åka och jobba. Så jag grejja lite med hungårn så nu är de bara en dörr som ska göras så går den att använda. Har ju kojan kvar att fixa iordning men den behövs ju int så mycket nu.. Siri kan ju var i hungårn ändå :) Gött för Siri de och gött för mejj för då får jag kanske ha min inredning och köksredskap ifred.
Och så va ja med Blomman in till stan så jag hämtade hem min bil från volvo, men ska lämna in den nästa vecka igen så de får byta de som var trasigt.

I fredags var jag och Ann-sofie in till LLA och kollade på hockey :) Vi och 8 248 till och vilket jävla drag de var :P De var nog den bästa stämmningen på en match som jag har varit på :) Fast bättre ska de ju bli :P för ikväll ska vi in igen och i morgon med :D å då ska lille-syrran med :D och då är guldet hemma ;) så då ska vi till torget på torsdag :P 

Förövrigt så har jag börjat ett nytt liv nu när jag går hemma.. Känndes som ett bra tillfälle att göra de när man inte har någe jobb. Så nu är jag ute och springer med Siri några dagar i veckan :) Kom på de i lördags att; nej nu ska ja ut och springa med henne för hennes skull så hon får göra av med lite energi och att jag måste röra på dököttet är ju bara en bonus. Men kom ju på sen att de är så här jag måste göra med henne för att få bort lite energi och för att jag ska bli piggare, för jag har kännt mejj så slö väldigt väldigt länge nu men för hoppningsvis så ska de oxå bli bättre. Men sprang ju inte en mil om ni tror de! Nej jag gick 2,5 km sen sprang jag hem. Trodde jag skulle vara stendö efter de men hade nog bättre kondis än jag trodde så de var ju bra.. Och mer ska de bli!!

Natten till söndagen fick jag ett mycket märkligt sms som ja inte visste hur jag skulle tolka om de var någon som derv med mejj lr så. Men de var de inte!
Jag har någon i min omgivning som gett ut mitt nummer till någon tjej på krogen! Ge dejj till känna :P Kanske får tacka dejj en vacker deg ;) haha

Vivat, crescat, vigeat, floreat

Sundstôrps okrönte kung


RSS 2.0