Plupp Plupp



Syrran har rätt!! Jag ser faktiskt ut som Plupp där! Eller hur? Lite lika är vi!

ÅÅÅÅåÅÅÅÅÅåå

NU JÄVLAR BRINNER DE KAN JAG SÄGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bloggtorka

Känns som om jag haft bloggtorka en vecka nu. Och inte heller nu verkar den ha lossnat.. Orkar inte skriva något invecklat nu är sliten i huvet.
Är förkyld så jag har varit hemma från jobbet idag och blir nog de någon dag till för jag har ett rivjärn i halsen och en smed i huvet känns de som så behöver vila någon mer dag.

Bättre och bättre. Dag för dag

Idag gick de bättre att jobba!! Behövs nog några dagar för att komma igång och vakna till liv igen!! Så i morgon hoppas jag att de går ännu bättre!!

Fick en "utnämnelse" av en kompis förut!! Hon tyckte jag var en svärmorsdröm!!?? HAha är de bra lr dåligt de??? 

Ska sova nu så de var allt från Sundstôrps okrönte kung för idag

Cuisvis homine est errare

Tillbaks till verkligheten

Jaha då var man tillbaka på jobbet då efter 3 sköna veckors semester. De var så jävla gött att vara ledig de där 3 veckorna och inte göra någonting. Så gött att jag såg fram emot att få börja jobba igen och komma in i lite "normala" rutiner. Men några timmar efter att jag dragit kortet i stämpelklockan och hade kommit igång att jobba lite så kände jag bara NEJ BLÄÄÄÄÄÄÄÄ vad fan gör jag här!!! Så de var riktigt tungt och gick inte så lätt som jag trodde.. Men men de vänder väll snart kanske?? om någon dag?? Vecka?? Månad??

Under helgen som gick nu jagade jag och Siri lite här och lite där.. I lördags var jag till en kompis och hans moster och jagade, tyvärr så fick Siri inte upp något men så är de ibland! Så efter vi jagat åkte vi hem och vilade och åt älgskavsgryta med potatis och svartvinbärsgelé :) och kollade på tv. Och i söndags var jag, Erik, Ove, Stefan P och junior ute och de blåste som fan och regnade lite och Siri hade inte upp något då heller! Mer än ett rådjur så jag fick ta henne på bar gärning så de var ju bra.. Första gången jag gjort de.. Och efter den utskällningen så hoppas jag att hon inte gör så igen!
 
Så nu ska jag gå och göra ungsstektfalukörv och mos sen ska jag till jobbet :/



Ad interim 

Sundstôrps okrönte kung  

Nytt år

Ja nu är de ju ett nytt år om de har lyckats undgå någon!!?? Så nu tänkte jag sammanfatta 2008 och skriva lite om 2009

2008


2008 började ju inte så bra för den 7:e januari fick vi ta bort Mitza som hade svullnat upp och såg ut  som en ballong så vi misstänkte att hon hade vätska i magen lr något liknande så pappa tog henne till vetrinären så de fick röntga henne och hittade vätska och så var lungorna och flera andra organ angripna av metastazer(osäker på stavningen!!??) små "dotter" tumörer var de iaf och de misstänkte att "moder"tumören satt i livmodern så då beslutade pappa på egen hand att hon skulle få somna in vilket han gjorde rätt i tyckte vi.. Även om de sa att vi kunde ju ha hem henne någon dag så vi fick ta adjö men de är ju bara att dra ut på de sorgliga och kanske pinan för Mitza så då fick hon somna in.. På något sätt hade jag detta på känn så jag sov dåligt natten innan den dagen och hade sagt hejdå till henne redan innan.
Något mer som hände i januari var att jag tog de STORA klivet och flyttade hemifrån mamma och pappa. Vilket inte var så planerat egentligen råkade bara se en annons på blocket som jag ringde på och vipps så bodde jag på Prostgårn!! Vilket jag inte ångrar alls de är jätte skönt fast ibland blir jag lite sällskapssjuk men då åker jag hem till mitt kungarike Sundstôrp!!
Åsså får jag inte glömma att Siri drev sin första hare "ordentligt" då oxå :)

Sen flöt februari och mars på ganska lungt utan att något speciellt hände. Jag och Erik jagade ganska mycket med Siri de var allt.
Sen flöt väll resten av våren på ganska lungt och helt plötsligt var de sommar och semester.. Mycket skönt. Fast jag var inte ledig, bytte bara arbetsgivare i 4 veckor så jag var bara ledig en dag förutom helgerna då då. Iaf så var jag och var träskneger i blombacka i en vecka sen var jag lång upp i mitten på Norge. Steinkjer (hette de tror ja 20 mil norr om Trondheim)  i de trakterna och lite längre ändå Follafoss hette nog stället till och med. Ja där bytte jag och en man till ut en flingtork på ett pappersbruk. De var gjort på 2 dagar men de var resan dit och hem som var helt otrolig! åkte upp till östersund och E14 ut till Trondheim de var så fint över allt ifrån dalarna och uppåt satt jag bara och förundrades över och blev helt såld/kär i naturen, landskapen och alla fina hus och snön när man kom uppåt Åre, Storlien!! Och inne i Norge där vägen slingrade sej i en djup dalgång med en älv rinnandes brevid!! de var otroligt.. De är något jag aldrig kommer att glömma och jag vill åka den vägen igen!!
Och när jag var klar i Norge så blev de Skövde du vet och Volvo i 2 veckor där jag och 2 killar till bytte en elevator!
Och just de, mitt i allt semesterjobb och även lite innan så träffade jag en flicka som jag gick på bio med och hade aldrig träffat henne innan de och jag kan säga att så nervös som jag var precis innan jag träffade henna har jag aldrig varit! Men de gick ju bra jag överlevde bion lr vi överlevde och hon bet mejj inte iaf ;) sen träffades vi lite då och då! Vi var på Ikea och shoppade och gick på bergvik och lite annat så de var trevligt!! Och så var vi i Degerfors och fiskad kräftor, de gick så där!  Men de bästa var i augusti när jag bjöd med henne på Lars Winnerbäck i Örebro de var den bästa kvällen jag hade under hela förra året!! Kommer nog aldrig att glömma de!
De var sommaren de så kom hösten och september så jag fick släppa Siri igen men de blev lite för senat för jag fick ju inte pejlen förrens i mitten av september (tack bofab!!!!??) men när den komm så blev de släpp men de gick knackigt och litade inte riktigt på henne för hon drev rådjur och lite sånt men de har hon kommit över nu!!?? (Hoppas ja)
Så i mitten av september så fylde jag år! jobbade natt den veckan så de var inget väldigt firande men fick mycket trevlig oväntat besök då :D de var skojj! 
Sen kom älgjakten som gick skapligt de kryllade av älgar iaf..
Sen känns de som att de bara fes till och de blev nytt år men under resten av hösten så hände väll inte så mycket!! jagades en hel del men så började Siri löpa så vi fick en lite paus i jagandet sen var vi igång igen fast utan snö och fruset så var de hårt åt tassarna så de fick vi se söndagen innan julafton när haren sprang mycket på vägen och de var lite för skarpt för henne så trampdynorna blev lite skadade på baktassarna men fick skjuta en för henne då iaf så de blev vila i en och en halv vecka vilket var de som behövdes för då kom de lite snö och den är kvar än så de är bra..   
Åsså var de jul å så och den var bra.. Läs i andra inlägg om hur jag hade de på jul och nyår!

Så sammanfattningsvis kan man säga att 2008 startade sorgligt men blev bättre och bättre med tiden och att jag sent kommer att glömma den där augustikvällen!!



Så vad vill jag ha ut av 2009 då??

Bestämde mejj att inte avge några nyårs löften utan mer mål var jag vill komma/göra i år!

-Börja träna på gymmet på jobbet
- Minska sockerintaget genom att inte äta så mycket godis och kakor.
- Hålla bättre i pengarna!!  De lixom försvinner utan att jag har skulder!
- Söka akut- och ambulanssjukvårdarutbildningen

- Göra klart hundgården ;)
- Sluta köpa bröd så långt de går!! Så mycket godar med eget
- Köpa kamera :) nytt vapenskåp och en extern hårddisk

De var allt tror ja!! och de blev ju lite :P
 


Sundstôrps okrönte kung Carl Henrik H l






Hundhimlens vackraste!!!



Idag är de ett år sen du fick somna in älskade Mitza :(
Saknar dejj!!!!

Städar ut julen

idag har jag börjat städa ut julen. Bytte gardiner och har plockat ner alla stakar och adventstjärnor och satt upp alla fönsterlampor igen och så plockade jag ihop alla tomtar till en hylla så de underlättar när jag ska (om jag får lust/ork) packa ner dem och skicka dem till nordpolen lr vart de är tomten bor när de inte är jul?!

Och nu ska jag försöka ta tag i det berg med tvättade kläder som ligger i min säng för att jag ska kunna gå och lägga mejj. För unge herr Hjalmarsson kan faktiskt tvätta men är ingen hejjare på att vika och lägga in kläderna i garderoben så all tvätt under en låååååååång tid hamnar i tvättkorgen, ovikt. men då vet man att de ligger där någonstans när man ska ha de och de är ju lättare att hitta i ett berg med ovikt tvätt än i garderoben där faktiskt allt har sin plats!!?? Så efter denna lååååååga tid de tar för mejj att få tummen ur röven och ta reda på allt så hinner de bli ett halvt Mount Everest med kläder. Så för att herr Hjalmarsson ska få tummen ur så tänker han till!!!!! Och flyttar berget och lägger de på sängen så jag MÅSTE vika de för att kunna komma åt sängen för jag vill ju inte lägga ren tvätt på de skitiga och dammiga golvet!!

Smart jag är va?! :D


Slöa Söndag

Trött, kallt, burr, film, soffan, själv. Allt för idag

Hejdå.

Sundstôrps okrönte kung

P,S Inte själv ju. Siri är här. D.S

Amatör lr ett misstag i arbetet??

Jaa då var de nytt år då. Vad gjorde ni på tolvslaget?? Jag låg i sängen och sov ja lr jag sov inte jag hade ankrat.. De som började så bra med middag men dubbel-Erik åå så sen gick de käpprätt åt skogen (där jag tydligen varit och yrat).. Var på Kalas på Norenberg men som sagt vid elva när jag gjort ett besök i varje buske (tror ja kommer bara ihåg att jag kom till Norenberg sen inget mer) så var de några som satte mejj i en bil och körde hem mejj, tack för de!! Lite förvånad jag blev när jag vaknade hemma i min säng utan att veta hur jag kom hem lr vad som hänt.. Inget alvarligt som tur är!! Lr jag har inte hört att jag gjort något dumt iaf !? Så igår mådde jag som jag förtjänade men kan ju säga att allt vatten som jag drack då kom upp igen. De var inget som ville stanna kvar utan de åkte jojo. Men besparar er detaljer om de för de är de nog ingen som vill läsa om!!!!! Är jag nöjd med de nya året då??
Nej, de kunde ju ha börjat lite bättre och förra kunde ha slutat lite bättre men så är de ibland när de inte går som planerat!

Är de någon som sett min sko?? De fattas en, och min jacka oxå.. Hade en jacka med mejj hem som jag hittat här men de är inte min!! Så någon som vill byta?

Så då kan jag bara dra en slutsats som jag egentligen visste om!!
Nyårsafton = Amatörernasafton!!

RSS 2.0