Sommartid

Var ett tag sen nu igen nu.. Har inte varirt så pigg ett tag nu.. Varit lite jobbigt med jobbet, att behöva gå dit.. Men de är de slut på nu :) för jag gjorde sista dagen på "golvet" idag.. Fackutbildning resten av veckan sen går jag hemma med fullt betalt!!! Gött de :) Ska bara dit några timmar någon dag till veckan och tömma skåpet och förlänga mina svetslicenser!! Så de är gött att inte behöva gå där åå bra benen efter sej och känna sej omotiverad.. Men lite vemodigt var de ju oxå att lämna "göbbarna" för jag har ju trivts bra med dem.. Men nu är de som de är ju inget att göra någe åt.

Sommartid nu ju.. För er som missat de!!
Lite seg i omställningen är man men de går ju över..

Acti laboris iocundi

Sundstôrps okrönte kung

28 ardetsdagar kvar :)

De va la gött!! Nu blev de hälja oxå :) fan så gött... Tog ledigt i mörra för en lite roadtripp till Götene. Ska med Stefan och hämta en knallpåk där:P så ikväll blir de nog hockey och öl i någon stuga tänker ja :)

Ja eftersom jag inte ska jobba i mörra så innebär de att jag bara har 28 arbetsdagar kvar innan jag får gå hem :) så de ska bli gött.. Vet inte hur jag ska göra riktigt om jag ska ligga lågt ett tag lr söka jobb direkt.. Naktdelen med de är ju att akassan ger ju lite dålig inkomst ju så jag lär ju få dra ner på levnadsstandarden rätt så duktigt.. Allså dra ner på kvinnor, sprit och mat ;) fast de är ju fan de oxå :P men vi får se hur jag gör..


Dimidium facti qui coepit habet.


Sundstörps okrönte kung.

Kungen åå Lill-prinsen av Sundstörp de kan de :P

Jodå så i lördags var de kalas i Sundstôrp :P mycket sköjj hade jag :) och mycket törstig var ja ;) men hade iaf kul :) vi var väll runt 15-20 pers och de flesta vart fulla som planerat!! vissa fullare än andra :P tex ja och lill-prinsen av Sundstôrp.
När kalaset vart slut åkte vi på nästa fest som jag bara kommer ihåg en del av men så vitt jag har hört så hade jag kul då med :) vart väll hemma runt kl 4 och kl 9 vaknade jag fortfarande dretfull och skulle ge tjurarna mat och de gick faktiskt riktigt bra fast sen gick ja ju in och la mejj igen och sov fram till kl11 vaknade fortfarade full å gla och börjad plocka glas och tomflaskor/burkar, de var ju en del kan jag säga :P och av alla rörelser och all sprit/öllukt så blev jag till att må dåligt :P så jag tog en paus!! Medans lill-prinsen hade stafett mellan soffan och toan :P men sånt är livet..
Sen när han pallrat sej hemåt fick jag lite sällskap under min rehab period där på eftermiddan.. Mycket trevligt :)
Och mitt i allt detta så bakade jag en tårta!!
Nej inte för att jag var full och inte visste vad jag gjorde utan för att mammsen fylde år :) Så hon fick en budapestlängd :)
Sen gick väll kvällen ganska segt och lågnsamt..


Ergo bibamus


>Sundstôrps okrönte kung


P.S Akta dejj för Linders monstergrogg!


D.S

Den 7/5 är jag friiiiii som en fågel..

I måndags var de färdig förhandlat så då blev de som jag gissade.. Jag fick gå!! Inga sura miner för de blev faktiskt lite gla!! Kanske för att jag skulle ha varit för bekväm att ta mejj därifrån själv.. Så detta ser jag som en möjlighet :) Ingen ide att gräva ner sej för detta!! De var ju bara ett jobb.. Så nu blir de till att börja söka jobb och skolor så får vi se vad som händer.

Mamma och pappa är borta på spa under helgen så jag är i Sundstôrp och har hand om djuren åt dem och i kväll blir de kalas i kungariket ;)


Numquam non paratus.

Sundstôrps okrönte kung

jodåsåatt

var man friska igen då!! Iaf lite halft om halft..
Vad nytt?? Tyvärr en älg mindre i skogen pga av att den brutit benet..  Och någe positivt som hänt i skogen är att de är en katt mindre!! Perf de..

Har inge ida vad jag ska skriva nu faktiskt..

Har ont i ryggen och snart av med jobbet skulle jag tro för de ska förhandlas till veckan igen!!



Malum quidem nullum esse sine aliquo bono.


Sundstôrps okrönte kung


RSS 2.0