5 Månader!!




Firade 5 månader med min underbara flicka i lördags. Vi drack vin och åt mat och mös hela kvällen :) De var så underbart mysigt.
Tiden vi hitills haft tillsammans har gått så fort!! Känns som de var igår jag var på de där 25-årskalaset och träffade henne :)

Älskar dejj Angelica Johansson <3


Gött kött

Idag har vi styckat och delat upp älgarna vi skötit så vi fick lite kött igen :) men upptäckte att jag hade väldigt mycket kvar från i fjol så jag har drygt 16 kg älgkött :) så blir de när man hushållit medd de man har :) så nu vet jag att man inte behöver snåla riktigt så mycket fast å andra sidan blir de väll en person till i huset framöver så de går nog åt :D

Nääe nu ska jag gå och göra lite älgbiff med klyftisar och kantarellsås :D


Vill ha!!!!




Vill ha, vill ha, vill ha!!!!


Fyy å skäms

Jaa nu var de riktigt längesen jag skrev!! Men blev tillsagd på skarpen av Mia så då är de väll bäst att skriva då ;) Sen jag skrev sist så har min tid gått åt till tenta på skolan i fysik (som var min först tenta och de gick bra:)) Och har de varit en massa kärlek oxå :D De är så jävla underbart och har världens bästa och finaste flicka :) Som jag älskar över allt annat!!
Sen så har jag jobbat lite oxå vilket jag tycker är jättekul och trivs jättebra att stå å skiva skinka och körv av alla de slag och stri med fölk, och göra smörgåstårtor och sånt kul! Och gött ;) 
Åsså har de gått en hel del tid till förberedelsre för högtidsveckan som man väntar på hela året :) Älgjakten! De är verkligen en fantastiskt vecka som jag rankar i klass med julafton!! Just själva gemenskapen som vi har i vårat lag tror jag nästan är lite unik!! Åssa har vi ju blandade åldrar i laget oxå vilket gör de extra kul för oss yngre att de finns jämnbördiga med en själv! Fast just under den veckan så tror jag att jag är iaf 15 år äldre (fast i vissa avseenden är ja fortfarande bara 22) och jag tror att de älder känner sej lite yngre oxå så jag tror att vi egentligen blir jämngamla allihop så vi har jävlig kul ihop :)
Och trots att jag har oturen att aldrig få skjuta någon älg så tycker jag inta att de gör så mycket för jag känner att jag skaffar mejj så mycket erfarenhet som är mera värt än att få skjuta den där älgen!! Så när de gäller just erfarenhetsmässigt så är jag nog egentligen 15-20 år äldre. Och när tillfälle ges så hoppas jag att alla timmar och alla tusentals skött (varje år) och alla tusentals kronor(som närmar sej 10 000) som jag lagt ner på skjutbanan ska löna sej. För får jag bara ett tillfälle med rätt djur så ska de gå vägen och även jag ska få bli en älgvältare!!
 

RSS 2.0