Årets första

Då var årets första jaktstig avklarad.. Gick över förväntan och är lite lagom nöjd med den :) Sköt 142 av 156 så de är väll lite dumt att klaga egentligen :) Fortsätta gnugga på så kan man kanske höja sej lite framåt sommaren.

Så nu dröjer de ända tills på tisdag innan man kan skjuta igen så de är bara att hålla ut.. Försöka krossa lite duvor någon dag oxå om Herr Olsson och Pettersson är sugna på de..

Ångest

Den berömda tentaångesten kommer smygande nu :( kl8:00 i morgon gäller de!! Suck...
Så mycket jag läst nu tror jag inte jag har pluggat inför en tenta!! Ändå sitter ingenting!! Känns så hopplöst! Förstår inget av de jag läser känns de som!!

Jaja de finns ju omtentor som tur är men vore gött om man kunke fixa detta så man kan konsentrera sej på lite annat!

Kom av mej!!

Kom av mej lite med det "bra" som jag tänkte skriva !! Var bara lite uppretat på journalister och mäniskor som inte vet någonting.. De handlade om rovdjur!!!! Men det har lugnat sej men återkommer när jag blir uppretad igen..

Annars då?? Whats new?
Jaa vi har ett par tunga ämne i skolan nu men det är ju bara att gnugga på. Det ena är bearbetningsteknik (plastisk bearbetning) och det andra är matte (integraler) Sen körde jag på senaste mattetentan men bara med ett par poäng men skulle få kompletera på nästa tenta :) gutt :) 

Ska försöka ut och skjuta en bäver någon dag tänkte ja :) Finns ju några ställen där de är lite besvärliga så då blir nog markägaren glad :)

Starx stan och fika :) sen öl :P

RSS 2.0