VVMF

Var ett tagsen jag skrev igen.. Har inte hänt så mycket!
Mer än att i söndags sköts den första haren för Siri :D Så jag är jävligt nöjd med de :) Och i lördags så jagade vi räv. Vi var 15-20 st så vi fick 2 rävar!! Bra de! De bommades på en till och så släppte jag en för de var lite drygt håll så om vi hade haft lite mer tur så kunde de blivit 4. Men men vi får vara nöjda med 2.

Åsså har ja blitt sjuk igen!! :( Får host attacker så jag håller på att svimma åsså ont i halsen och huvet plus lite feber som kommer och går och så rinner näsan som en vårflod så de är en ordentlig influensa som har greppet om mejj nu.. Lite jobbigt men de går ju över som tur är.. Men Siri blir ju lite lidande för jag orkar ju inte gå med henne någe längre, typ 500 meter sen börjar jag hosta som fan. .

Jagades älg igår!! Vi var ut och sköt en kalv som hoppade på 3 ben. Höger fram var helt av mellan knäet och fotleden så de bara släpade och hängde och dinglade så den fick slippa ifrån!!

Jag har hitills hållt de jag lovat mejj själv och jag kommer att hålla de oxå. Och de som jag lovat mejj är att inte kolla på melodifestivalen för ett ögonblick!!

VÅGA VÄGRA MELODIFESTIVALEN!!!!!!!!!!!!!




Siri första hare :) Och Stefans första fällda djur!! De var en väldigt bra dag :) Stefan var nöjd som fan men jag tror nästan att jag är nöjdast men min lilla vovve :)



Vera esse facimus nosmet ipsi.


Sundstôrps okrönte kung



Tandjäkel

Förbannade jävla tand!!! Inte så skönt detta när visdomständerna är på väg upp!! Men jag kan stå ut med att ha ont nu bara jag inte behöver dra ut dem :/

Horror vacui

Bara för att

Bara för att jag precis lärt mejj hur man lägger in videoklipp här på bloggen så gör jag de igen bara för att jag kan :P





Och att låte är skitbra gör ju de hela ännu bättre :P

Workingclass hero

Lyssna och njut!!


?

Varför så nere när de egentligen är ganska bra!!??


Vivere militare est.


Ipod



Fick ipoden i fredags :) Perf de så nu sitter den i örat nästan jämt :)


Qui quaerit invenit


Sundstôrps okrönte kung.

Zzzz

Trött som fan är ja, och lättretad. Internet krånglade förut och de var ett under att jag inte stampade sönder datorn!! Men skrek åt den så nu funkar de bättre!!

Körde på fulla människor igår, Mia&co från stan och hem. Åsså skulle mamma på personalfest i Forshaga så då lörde jag henne dit, och hämtade henne inatt.. Och då kom de några av mammas jobbarkompisa fram till mejj och berättade att hon hade gift bort mejj till deras döttrar ;) Blir nog bra de. Vet inte hur gamla de är lr vad de heter men de löser sej nog ;) HAha



Vitiis nemo sine nascitur.

Sundstôrps okrönte kung.

Varsel

Idag kom varslet som vi väntat på!! Lr rättare sagt befarat! 13 st ska bort! 3 kontorsråttor och 10 träsknegrer!! Jag är ju först på listan över de sistnämnda.. Så jag är ganska inställd på att få gå hem! Men man vet ju aldrig för de ska förhandlas ju men vi får se!! Både bra och dåligt att bli av med jobbet!! Lite fel tid bara men så är de.. 
Jag får  väll börja hora om jag får dåligt med pengar för att dryga ut kassan!! Fast de kommer jag ju inte att tjäna nåt på ändå så ;) Haha



Alea iacta est

XXX Sundstörps okrönte kung

RSS 2.0