Helgen som gick var helt fantastiskt underbar!!

Har haft en helt fantastisk helg :) Och de beror mest på en mycket speciell flicka som betyder väldig väldigt mycket för mig!! Ju mer jag är med henne desto mer kär blir ja:) De känns så underbart!!
Iallafall så var jag hos henne hela helgen:) Åkte dit i fredags eftermiddag och på kvällen var vi till min kusin och hennes sambo och grillade och drack lite öl :) Och i lördags bara var vi!! Vi bara mös järnet :D Så jäkla underbart :) och på kvällen var vi på bio och såg Änglar och Demoner!! Den var bra :) Den ska ni se tycker ja :)
Och i söndags tvingades vi gå upp tidigt för jag skulle på konfirmation!! De var min "lille" kusin Jocke som skulle konfimeras!! De var trevligt!!
Bara de att i kyrkan så rördes de upp lite gamla minnen när de sjöng Hallelujah för en kille som gott bort som var i deras ålder som oxå skulle ha konfimerat sej då!! Så då rördes de upp lite jobbiga minnen från kusin Anders begravning!! Så då grinade hela klanen Henriksson!! Och även utanför kyrkan grät vi när de var klart :( men vi fick rycka upp oss för vi var ju där för Jockes skull och de var ju en dag att vara glad för så!! Och de var vi oxå :) Så de har varit en bra helg :)





Världens vackraste flicka :) och hon är min :D


Ab imo pectore


Sundstörps okrönte kung



 

Sundstôrps okrönte kung is in LOVE

Här sitter ja kär som aldrig förr och har precis läst ett väldigt fint blogginlägg! Och de läste jag inte med torra ögon kan ja säga!! Ja sitter verkligen här och darrar bara ja tänker på de!!

Vad gör du med mig? Du får mig att darra och bli knäsvag och du får mig att rodna bara genom att titta på mig! Du får min puls att stiga till 180 av att bara få vara med dejj!!

Det är något stort på gång!! Och detta är bara början!!

Måste sluta här nu.. Kan inte sitta still eller koncentrera mig

Ab imo pectore

Sundstôrps okrönte kung


Kär!!

Ja just nu finns de inget annat att säga mer än att ja är väldigt kär!! Väldigt väldigt kär!!! :D





Amor vincit omnia et nos cedamus amori.

Sundstörps ökrönte kung!!


Vad var de som hände?!?!

Vad f-n hände!?!? Tror varken du eller jag vet vad som egentligen hände!! Men de är inget att haka upp sig egentligen för de är inte de viktiga! De har hänt och de är jag väldigt lycklig för och jag har aldrig mått bättre :)
Blir smått nervös och benen blir som gele av din närvaro eller bara genom att tänka på dejj.
Vad gör du med mig kvinna?? Vad gör du med mig? Hur får du mig att må som jag gör och beete mig som ja gör!?!?
Men snäll sluta aldrig med de du gör med mig för ja vill leva i denna rosa dimman med dejj!


Laying close to you, feeling your heart beating
and I'm wondering what you're dreaming?
Wondering if it's me you're seeing?
Then I kiss your eyes and thank God we're together
i just want to stay with you in this moment forever!
Forever and ever!



Amantes sunt amentes

Sundstôrps okrönte kung


Dimmigt!!

Just nu är allt i en enda  stor rosa dimma för mejj!!! Och Jag älskar de :) Har haft en så underbar dag i Karlstad så ni kan inte ana! Fast de blir ju lite efter här hemma men i morgon under dagen ska ja ta tag lite i de.. Måste tvätt!! Har ett berg med tvätt!! Men vad gör de i min rosa lilla bubbla som ja lever i nu och med fjärilar i magen och något väldigt bra på gång:)

Dulcis vita.


Sundstôrps okrönte kung


Sommartecken!!

Tro de eller inte, men i natt när ja var ute med Siri någon gång mellan klockan 04.10-04.20 tror ja de var så hörde jag Göken!!!!! Trodde de inte först men stod å lyssna på den i några minuter faktiskt!! Så nu är sommaren här :) Underbart de :D

Salve Cuculus canorus

Sundstôrps okrönte kung

25-årskalas

25-årskalas i Karlstad igår då sen blev de krogen :) de var kanon kul och ja hade verkligen jättetrevligt ;) och träffade lite ny mäniskor :P Så idag är ja ganska sliten.. Mest trött faktiskt. Men de var de värt :) 

Blir inte så mycket mer nu.. Men i mörra ska ja till Arbetsförmedlingen.. Spännande.

 Dulcis vita.

Sundstôrps okrönte kung

Missförstånd!!???

För att vara säker på att det inte skall vara några missförstånd eller någon som missupfattar något här på bloggen så vill ja klargöra en sak efter vissa påpekanden!!! Min kusin som jag ska till i morgonkväll heter Linda och hon är en tjej. Hon är tillsammans med Johnny och han är en kille!! Och de är han som fyller 25 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hängde ni med?? För att vara säker på att ni gjorde så så drar ja de en gång till:

Min kusin som jag ska till i morgonkväll heter Linda och hon är en tjej. Hon är tillsammans med Johnny och han är en kille!! Och de är han som fyller 25 år!!!!

Så nu är de glas klart va?? Annars får ni väll ringa mejj för en redogörelse och om inte de hjälper så kommer ja på ett hembesök med ett blädderblock och tuschpenna och förklarar :)


Ad utrumque paratus

Sundstôrps okrönte kung

Gött me lite regn..

Gött att de kom lte regn nu!! så de blir ännu grönare ute! De är bra :) Synd bara att man inte har en kamera som funkar nu när allt växer och börjar blomma ut!! Men ja har ju en kamera men den funkar bara när den vill, och de är ju så klart att de inte är när ja vill att den ska funka!! Men de blir väll att försöka köpa en ny nu om man har råd när man blir arbetslös!! Vilket är på måndag!! Är sista dagen jag är anställd på Outo Kumpu idag.. Känns Faktiskt bra! Så på måndag ska ja gå till arbetsförmedlingen för första gången i mitt liv!! Ska bli spännande å se vad de har att komma med!

I mörra kväll ska ja till karlstad på 25-årskalas. De är min kusins pojkvän som fyller år så de ska bli skojj :) Så då blir de nog klackarn i taket å dans på bordet skulle ja tro :P


Probatum est

Sundstôrps okrönte kung

Ut med er!!!!

Vad ska jag skriva om?? Har lite torka nu och så är de för bra väder för att sitta inne så ut med er och gör något kretivt!! Plantera en blomma, bygg ett sandslott, tälj en barkbåt, skjut en bäver eller skriv en låt!!

Sat sapienti

Sundstôrps okrönte kung


RSS 2.0